HISTÒRIA

700 anys al servei dels altres

Vinyet Panyella comparteix què ha significat per a ella l’Hospital, en la primera entrega dels vídeos de ‘Vivències i història de l’Hospital’.

Pilar Hernansáez explica la seva estreta vinculació amb la Fundació, en la segona entrega dels vídeos de ‘Vivències i història de l’Hospital’.

Maria José Jiménez recorda els millors moments viscuts com a treballadora, en la tercera entrega dels vídeos de ‘Vivències i història de l’Hospital’.

Àngels Parés explica com a historiadora la seva relació amb l’Hospital i la Fundació, en la quarta entrega dels vídeos de ‘Vivències i història de l’Hospital’.

Lidia Vidiella recorda els millors moments viscuts com a treballadora de la Fundació HSJBS, en la cinquena entrega dels vídeos de ‘Vivències i història de l’Hospital’.

Paco Muñoz Garcia explica la seva estreta vinculació amb la Fundació com a voluntari, en la sisena entrega dels vídeos de ‘Vivències i història de l’Hospital’.

Angelina Gutiérrez, protagonista d’una nova història en la setena entrega dels vídeos de ‘Vivències i història de l’Hospital’.