QUI SOM

Som una institució sense afany de lucre

LA FUNDACIÓ

La Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges és una institució sense afany de lucre, registrada des de l’any 1985 en la Direcció General de Dret d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. El seu origen el trobem l’any 1324 quan Bernat de Fonollar, el senyor feudal de Sitges, fundà aquesta institució dins del concepte d’hospitalitat medieval.

Tenim tres branques d’activitat:
• L’atenció geriàtrica i la col·laboració amb els estaments locals, autonòmics i estatals competents, per tal de treballar plegats en pro d’una millor qualitat de vida de la gent gran del poble de Sitges i de la seva àrea d’influència.
• El conreu, l´elaboració i comercialització de la Malvasia de Sitges -provinent del Llegat Llopis-, element autòcton i genuí de la població.
• La gestió del patrimoni que li ha estat llegat al llarg dels anys, destinant al manteniment de l’activitat principal de la Fundació.

MISSIÓ

La missió de la Fundació és l’atenció centrada en les persones de la tercera edat dependents i donar suport a les seves famílies. La Fundació treballa per a assistir a les activitats de la vida diària de les persones de la tercera edat. Entenem el nostre espai com un centre de serveis integrals. Altrament, la Fundació està oberta a altres activitats socials, assistencials i culturals que comportin un benefici per als ciutadans de Sitges i per al territori més proper.