La Malvasia de Sitges obre una finestra al Sitges Next, el festival d’innovació en comunicació, que se celebra els dies 26 i 27 de novembre. Els ponents i participants en el festival podran participar en una cata online amb les diferents varietats de Malvasia Sitges. Amb el títol Malvasia de Sitges: el vi que tot ho cura, la cata constarà d’un viatge cultural, històric i sensorial que enllaça l’antiga Grècia i tot l’àmbit d’influència mediterrani amb la Malvasia de Sitges, i com aquest storytelling ha servit d’eix per a fomentar un consum conscient.

La cata anirà a càrrec del comunicador del vi, David de Yzaguirre i es farà divendres 27 a les 20 hores. Caldrà inscripció prèvia en el següent link:   Català      Castellà

També per correu electrònic a cim@malvasiadesitges.cat o al telèfon 654 431 582.

El Sitges Next es podrà seguir online (a www.sitgesnext.com) i presenta una quinzena de ponències sobre les noves tendències de comunicació.

Amb aquest acord amb el Sitges Next, el Celler de l’Hospital manté la seva línia d’establir aliances amb diferents festivals locals. És el cas del Festival de Cinema, el Fem Pop i també del Most –que s’havia de celebrar aquest novembre i que finalment es realitzarà el juny del 2021–, així com amb altres esdeveniments culturals, com el Sitgestiu dels Museus o el Dia de l’Artista.