El divendres 22 de març i el dissabte 23, més de 200 jugadors van participar en la 53a edició del Challenge Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges al Club de Golf Terramar. Aquest any, el torneig es va realitzar en el marc dels actes commemoratius del 700è aniversari de l’Hospital, els quals s’estan duent a terme al llarg del 2024 amb diverses iniciatives.

El guanyador en la categoria masculina de Handicap Superior va ser Juan de Dios Mondria, mentre que Mª José Dalmau ho va fer en la femenina, ambdós aconseguint 39 punts. En la categoria de Handicap Inferior, els guanyadors van ser amb 40 punts Josep Maria Olivé i Ilona Van Huijste. Ignacio Gomà va dominar la categoria masculina d’Scratch amb 36 punts, mentre que Raquel Márquez va fer el mateix en la categoria femenina amb 25 punts.

El primer lloc en la categoria masculina de Handicap Sènior va ser per a Dani Díaz-Varela, amb 39 punts, mentre que en la categoria femenina va destacar Pilar Agluacil amb 38 punts. Gabriela Herraiz es va adjudicar la victòria en la categoria indistinta menor de 18 anys amb 36 punts.

La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc dissabte 23 de març, amb la presència de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, el regidor de Benestar Social Albert Oliver – Rodés Sen, i l’administrador de l’Hospital, Jordi Sans.

Aquesta edició del Challenge Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges no hauria estat possible sense la col·laboració de: Club de Golf Terramar, Hotel Estela, Forns Enrich,L’Eco de Sitges, Sunway Playa Golf, Sunway Punta Prima, Restaurant Vivero, Restaurant Sofia by PICNIC, Hotel MIM, Hotel Me, Hotel Melià, Restaurant Niew Amsterdam, Hipica Tikotta, Tapadera, La Salseta, el Greco, Xarcuteria Fontanals, Calbet, Cal Pinxo, Restaurant Komokieras, Restaurant Maricel, Resturant Bonestar, Ibersol – Antemare, Restaurant Mare Nostrum, Restaurant el pou, Restaurant La Masia, Escola Hosteleria – Institut Benaprès, Fundació Mas Albornà, Alisgolf, Serarols Nin Pastissers, Restaurant la Oca i Acqua Resaurant Sitges.