La Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges ha incorporat deu llits nous a les seves instal·lacions, gràcies a una subvenció atorgada per la Fundació La Caixa a través de Caixabank. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar les condicions d’atenció als residents, posant especial atenció en el seu descans.

Els nous llits, finançats íntegrament per aquesta subvenció, representen un pas significatiu en la modernització de les instal·lacions hospitalàries. Amb un disseny més ergonòmic i tecnològicament avançat, aquests llits busquen millorar el confort dels residents i també facilitar la feina dels professionals de la salut que cuiden de la gent gran.

Aquesta inversió en infraestructura hospitalària contribueix a millorar l’experiència dels residents. Al mateix temps, també posa de manifest el compromís de la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges amb l’excel·lència en l’atenció assitencial. A través de col·laboracions com la que ha fet possible aquesta renovació, l’Hospital reafirma el seu compromís amb la comunitat i el seu propòsit de proporcionar una assistència més eficient i humana.