La Fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges i el programa Incorpora de la Caixa renoven el seu compromís per sumar esforços a favor de la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social. L’any 2021 es van atendre, gràcies al projecte, 148 persones, de les quals 46 van trobar feina, majoritàriament, dins el sociosanitari i l’hostaleria. L’objectiu per al 2022 és ampliar el nombre d’actuacions una tercera part, i arribar a les 200.

Gràcies a aquest conveni, la Fundació pretén facilitar l’accés a les vacants a aquelles persones que solen tenir més problemes per aconseguir una feina, com ara les dones víctimes de violències de gènere, els majors de 45 anys, el col·lectiu LGTBIQ+ o els immigrants.

La principal finalitat del programa Incorpora és impulsar la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió. Per això és fonamental el treball conjunt entre els tècnics Incorpora i les empreses que hi col·laboren, com el cas de la Fundació de l’Hospital, l’única entitat sitgetana que està dins del programa solidari.