Les festes nadalenques han servit per acomiadar l’any 2022 i donar la benvinguda al 2023. Un 2022 en què s’han recuperat bona part de les activitats: hem tornat al carrer, la Festa Major i el Carnaval han entrat a l’Hospital, i hem treballat i organitzat accions ben diverses i divertides.

Nadal és sinònim d’alegria i estar en família. Per això hem celebrat els actes de Nadal al jardí de l’Hospital. Tot va començar amb  la cantada de Nadales a càrrec de les escoles de Sitges, que van omplir de llum i energia positiva la residència. Vam continuar les festes realitzant diversos tallers, jugant al bingo, fent cagar el tió, festejant els aniversaris dels residents…

Per finalitzar els actes nadalencs, i com no podia ser d’una altra manera, els Reis d’Orient van passar per l’Hospital i van repartir satisfaccions als nostres avis i àvies.

Vam acomiadar el 2022 tots reunits en família en les diferents sales de les nostres instal·lacions. I li hem donat la benvinguda al 2023 carregats d’il·lusió i energia positiva.