La Meritxell Milian, la persona que ha estat al capdavant de la residència aquests quasi els dos últims anys, ha decidit fer un canvi de feina i ja no treballarà a l’entitat. Motivada per un creixement professional, ha pres aquesta decisió. Ha estat una directora de residència exemplar, en un dels moments més difícils de l’entitat, fent front a les diferents onades de Covid19, a la vegada que s’ha prioritzat la tan esperada tornada a la normalitat.

Des de la Fundació només tenim paraules d’agraïment per la seva dedicació tan professional, lideratge i humanitat que ha demostrat en tot moment.

Les tasques de direcció de la residència les ha assumit la nostra companya Silvia Arellano, persona que ha demostrat que aporta un alt grau de compromís i nivell competencial. Com bé sabeu, és la nostra Responsable de RRHH i persona clau a l’organització, amb la qual cosa és la persona més adient per coordinar totes les directrius.La Silvia mantindrà les competències a la sotsdirecció, treballant les línies estratègiques amb en Raimon Martínez, director general de l’entitat, en un període d’interinatge per una estimació de 6 mesos.

D’aquesta manera, l’entitat s’assegura la continuïtat de les directrius i línies d’acció de la residència, la Silvia ja té integrades dins del seu pla d’acció diari.