Durant les primeres setmanes de tardor, els residents de l’Hospital de Sitges han pogut aprofitar el bon temps per fer activitats a la lliure, amb una època de l’any menys calorosa que l’estival. Primerament, van gaudir amb una actuació del grup musical Grup Harmonia, amb el qual van celebrar els aniversaris i van ballar i cantar plegats, sempre deixant-se per la música.

A finals del mes d’octubre, el grup dansaire de les Roquetes va obsequiar amb una excel•lent i animada tarda, on els residents i familiars van divertir-se amb les danses més populars i tradicionals catalanes, i algun d’ells es va animar amb els del grup roquetenc.

Les activitats musicals són de gran importància per als avis i àvies de la residència: fomenten la creativitat a la tercera edat i aporten grans beneficis per a l’estat d’ànim i la salut mental, entre altres. En el cas de la música per a gent gran, els efectes positius són encara més grans. En escoltar una cançó o un instrument, no només exerciten la ment, sinó que també milloren la capacitat auditiva i visual.