La Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges coorganitza la tercera jornada de l’àmbit residencial adreçada a professionals: “Un pas endavant. Gaudint de la professió”. La jornada tindrà lloc el proper 16 de juny de 8:30 a 14 h a la sala d’actes de l’Hospital Residència Sant Camil.

Es tracta del resultat d’una feina conjunta, duta a terme per la comissió Gent Gran Garraf, integrada per la Fundació Casa d’Empara, la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere, el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG), l’Organisme Autònom Municipal d’Assistència Integral Social i Sanitària (AISSA), a més de la Fundació Hospital de Sitges.

Gent Gran Garraf ha col·laborat amb el consell Comarcal del Garraf per organitzar aquesta jornada enfocada a professionals del sector residencial. En ella, es tractaran les inquietuds, motivacions i emocions dels professionals del sector. A més, la jornada busca promoure el coneixement en l’àmbit de la dependència, la formació, l’intercanvi entre professionals, la millora de la qualitat de vida de les persones assistides i el reconeixement professional dels equips humans.

Una de les ponències centrals serà “Persones i emocions, què ens està passant?” a càrrec de Xavier Plana Virgili, consultor, coach, conferenciant i formador, especialitzat en desenvolupament personal i organitzacional. L’altra ponència serà “La teva labor compta i suma: claus del teu benestar professional”, a càrrec de Joaquín Muñoz López, facilitador i expert en intel·ligència emocional. La jornada comptarà, a més, amb la participació del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano i Canadés, en la cloenda.

La data límit per inscriure’s en la jornada és el 12 de juny, i l’entrada a l’esdeveniment té un preu de 15 €.